Even voorstellen

Mijn naam is Carmelita Relyveld. Ik werk inmiddels ruim 25 jaar als GZ-psycholoog en ben daarnaast pedagoog. Ik ben gespecialiseerd als EMDR Practitioner en schematherapeut. Naast mijn eigen praktijk werk ik voor enkele uren in de week voor GGZ Breburg. Ik werk daar binnen de afdeling jeugd en jong volwassenen. In de jeugdzorg heb ik enkele jaren als gedragsdeskundige heb gewerkt. Ik heb daar vooral te maken gehad met complexe jeugdzorgproblematiek en multi probleem gezinnen.

Afgelopen jaren heb ik verschillende aanvullende cursussen en opleidingen gedaan in EMDR, schematherapie, dialectische gedragstherapie en energetische psychotherapie. Naast kennis uit de verschillende stromingen binnen de psychologie hecht ik waarde aan het me blijven verdiepen in de nieuwste inzichten als het gaat om mogelijkheden tot verandering en het me eigen maken van deze inzichten.

Lid van het NIP, EMDR Nederland, Vereniging van schematherapie.

Keurmerk Basis GGZ 2018 

Hoe de samenwerking met partners in de regio én de beschikbaarheid en bereikbaarheid van de zorg is geregeld is te vinden in het Kwaliteitsstatuut